Η φιλοσοφία μας

  Η ιδέα της δημιουργίας του παραδοσιακού εργαστηρίου, γεννήθηκε από την έντονη, πρωτίστως καλλιεργημένη, επιθυμία, προσέγγισης ενός όμορφου ονείρου, που σκοπό είχε, πρώτα  την ποιοτική αναβάθμιση της προσωπικής μας ζωής, πλησιάζοντας ενεργά, με γνώση και σεβασμό, το φυσικό περιβάλλον και δεύτερον, την διάθεση του αποτελέσματος αυτής της προσπάθειας στο ευρύ κοινό.

  Η αίσθηση της δημιουργίας μέσα από την φύση  είναι  μοναδική  απόλαυση,  διότι ξυπνά τις μεταλλαγμένες από την σύγχρονη κοινωνία αισθήσεις, τις ενεργοποιεί, εμφανίζοντας την πραγματική εικόνα, η  οποία  κατόπιν, γεννά  την  απερίγραπτη  επιθυμία  εναρμόνισης  με την μητέρα Γή.

  Η ψυχική ηρεμία  σε  συνδυασμό  με την γνώση, καλλιεργούν  και  εξελίσουν  θετικά   τον  άνθρωπο, οδηγώντας  αυτόν, χωρίς άλλη επιλογή και συγχρόνως ώς φυσικό επόμενο, στην  αρμονία και στην αναζήτηση  της ποιότητας.

  Η ''ανωτέρα ποιότης'' των προϊόντων μας, σαφέστατα είναι δική μας επιλογή και απόλυτα  προσωπική ευθύνη   και απευθύνεται σε ανθρώπους που συνειδητά έχουν ευαισθητοποιηθεί σε θέματα όπως, της σωματικής υγιεινής, της πρόληψης των ασθενειών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως, προσπαθούμε  να επικοινωνήσουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και διακριτικότητα, με  αυτούς  που  δεν είχαν την ευκαιρία της γνωριμίας αυτής, εξηγώντας τις συνέπειες και το μέγεθος της  ποιοτικής διαφοράς του κοινού και  κατασκευασμένου χημεικού προιόντος από το Αγνό, Φυσικό, Γέννημα και Θρέμμα της Γής.