Έδρα του εργαστηρίου Αθάνα

  Το εργαστήριό μας βρίσκεται  στην  Νάουσα  της  Ημαθίας, και ασχολείται με την επεξεργασία βοτάνων, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για την δημιουργία χειροποίητων σαπουνιών ''Ανωτέρας Ποιότητος'', όπως και εκχυλίσματα βοτάνων, με ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στο περίφημο, ''Bitter Melon Oil''

 Τα εργαλεία που έρχονται σε επαφή με τα προιόντα που χρησιμοποιούμε είναι  ''Μόνο'', ανοξείδοτα σκεύη, ξύλινοι αναδευτήρες  γυάλινοι περιέκτες  και  απλό  ανακυκλώσιμο χαρτί για την ασφαλή συσκευασία των προιόντων. 

  Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το προμηθευόμαστε  από  πιστοποιημένους ελαιώνες και ελαιοτριβεία ψυχρής έκθλιψης , πάντα προσεκτικά με  καλή διάθεση και ιδιαίτερη εκτίμηση, στο Μέγιστον αγαθόν και δώρον της θεάς  Αθηνάς.

  Όσα από τα βότανα δεν έχουμε την δυνατότητα να συλλέξουμε αυτοφυή από το βουνό, τα καλλιεργούμε οικολογικά,  με ξεχωριστή φροντίδα και αγάπη, στο κτήμα μας που βρίσκεται στους πρόποδες του Βερμίου σε 600μ. υψόμετρο, μακριά από θορύβους, καυσαέρια και φυτοφάρμακα.

  Εξαιτίας  της σπάνιας και μοναδικής καλλιέργιας, σας  προτείνουμε  ιδιαίτερα  το εκχύλισμα του  κυριολεκτικά θαυματουργού βοτάνου  «momordica charantia» (Λατινική ονομασία), που καλλιεργούμε  με υπομονή και μεράκι,  δημιουργώντας  το εκπληκτικόν και άξιον  λόγου,  Bitter Melon Oil.